Vill du vara med och vinna val med oss? Helsingborgsmoderaterna söker ombudsman

Den 11 september är det åter dags för val. Helsingborgsmoderaterna söker dig som vill axla rollen som ombudsman och vara en av valrörelsens nyckelpersoner.

Som ombudsman kommer du att arbeta med att stötta kretsens verksamhet i form av administrativt stöd till föreningar och kretsstyrelsen, arrangera aktiviteter, ansvara för bokningar och öppethållande av partikansliet samt vara navet i arbetet kring att informera och engagera partiets medlemmar.

Du som söker tjänsten ska vara flexibel, serviceinriktad och har lätt att samarbeta med andra. Du har stor vana av att arbeta självständigt och vara processledare samt bemästrar Microsoft Office-programmen. Tjänstens omfattning är 100% och arbetstiden är flexibel. Emellanåt krävs arbete på kvällar och helger. B-körkort är ett krav. Tillträde sker efter överenskommelse och lönesättningen är individuell. Du som söker tjänsten sympatiserar såklart med våra idéer och värderingar.

Är du den vi söker till det moderata laget? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till kretsordförande Alexander Svensson på alexander.svensson@moderaterna.se senast 15 april 2022. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Eventuella frågor ställs till Alexander Svensson på alexander.svensson@moderaterna.se eller 0734216790

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tappade uppkopplingen